Supercoole supergrappige superhelden

Supercoole supergrappige superhelden

Met: De rekenziekte

Wat als alleen een superheld je kan redden van een waanzinnige cijferzieke juf?

‘Moet juf hiermee genezen?’ riep Senne ongelovig. ‘Daarvan zal ze nooit willen drinken.’
‘Nee? Kunnen we een list gebruiken?’
Senne wist het niet. Er was zoveel om over na te denken. De ene vraag speelde haasje-over met de andere.
‘Misschien dat het ook lukt met een soepje van gekookte spinnen en beschimmeld brood afgewerkt met rotte vis.’

Superhelden zijn hot! Je vindt ze overal: op televisie, online, in films, in comics, en natuurlijk ook in dit Supercoole, Supergrappige, Superheldenboek! Vind jij superhelden ook zo cool? Lees dan snel alle korte superheldenverhalen in dit boek. Want hoe je het ook draait of keert, dit boek is “SUPER”!

Eén kortverhaal uit het boek is geschreven door Marina Defauw.

Cliniclowns2,50 euro per verkocht boek schenken we aan Cliniclowns.

Cliniclowns is een fantastische organisatie die speciaal opgeleide clowns inzet op afleiding en plezier te brengen aan kinderen die door ziekte en/of handicap in een ziekenhuis moeten verblijven en daardoor weinig contact hebben met hun eigen leefwereld. Door hun jarenlange ervaring kennen de clowns de gevoelswereld van een kind als geen ander. Ze zijn dan ook de geschikte personen om wat troost maar vooral plezier en ontspanning aan de kinderen te schenken. De Cliniclowns bezoeken inmiddels 35 ziekenhuizen in de beide landsdelen. In die ziekenhuizen zijn ze wekelijks terug te vinden zodat ze zoveel mogelijk kinderen kunnen bereiken.

Door dit boek te kopen, draag je niet alleen bij aan het stimuleren van de verbeelding van jonge lezers, maar help je ook mee aan de missie van Cliniclowns om glimlachjes en positiviteit te verspreiden.